Tour de Lasalle 2024

6 t/m 9 juni

Organisatie

Tourmiss

Daar ben ik weer! Mijn naam is JoĆ«lle van der Neut (20 jaar) en ik mag mij voor het tweede jaar Miss Tour de Lasalle noemen. 

Ik ben geboren en getogen in Den Helder en ben vorig jaar juli afgestudeerd als verpleegkundige aan de Noordwest Academie. In januari van dit jaar ben ik begonnen aan mijn opleiding tot militair bij de Koninklijke Marine en heb mijn baret begin maart in ontvangst mogen nemen. Momenteel zit ik geplaatst op de kazerne in Hilversum voor mijn opleiding tot onderofficier Algemeen Militair Verpleegkundige (AMV). Ik hoop hier nog veel meer mooie dingen op het verpleegkundig gebied bij te leren. 

Sport vind ik heel belangrijk en dit doe ik door te boksen, hard te lopen en te fitnessen. Zo staat er bij mij in juni de 12km Mudmasterrun op de planning. Naast het sporten geniet ik vooral van gezelligheid met familie en vrienden. Vorig jaar was ik nog niet heel bekend met het wielrennen, maar inmiddels weet ik veel meer over de wielersport. Zo ben ik erachter gekomen dat er rondom het wielrennen zelf, veel organisatie bij het evenement komt kijken. Ik vind het daarom wederom een eer dat ik mij dit jaar nogmaals bij deze mooie Helderse organisatie aan mag sluiten en hierbij de rol van tourmiss mag vervullen. Ik heb er ook nu weer veel zin in om de bloemen, truien, prijzen en knuffels uit te delen!