Tour de Lasalle 2024

6 t/m 9 juni

Organisatie

Tourmiss

Wassenburg in de Tour de Lasalle………

We hadden al Jaap, Bertus, Willem, Rob en dan nu ….… Maartje Wassenburg. 

Even voorstellen:
Hallo. Ik ben Maartje Wassenburg en ben 39 jaar. Ik ben getrouwd met Jeffrey Wassenburg en heb 2 kinderen van 10 en 12 jaar. Ik ben al 20 jaar werkzaam bij Reus kapsalon. De eerste 14 jaar heb ik bij Reus in Anna Paulowna dames en heren gekapt. Sinds 6 jaar werk ik in De Schooten bij Reus en heb ik mij gespecialiseerd in het heren vak als barbier. Deze kant van het vak past nog beter bij mij ben ik achter gekomen.

Ik heb een eigen paard en weet dus wat het is om toegewijd te zijn aan een sport. Maar dit is natuurlijk wel een hele andere tak dan wielrennen. Hoe kom ik dan als miss bij de Tour de Lasalle zal je denken.

Enkele oude rotten in de Helderse wielrensport zullen mijn achternaam wel bekend voorkomen. Wassenburg!!!! Mijn schoonvader Jaap deed in 1975 voor het eerst mee aan de Tour de Lasalle en hij heeft dit jaren daarna gedaan samen met zijn broers. Hij is zelfs een keer derde geworden. Ik ben daar wel trots op en dat is dan ook wel de grootste link met de wielrensport. Ik denk dat hij het ook heel leuk zou hebben gevonden dat ik hier nu sta. Niet op de fiets, want na een paar keer proberen ben ik er wel achter gekomen dat dat niet mijn ding is, haha. Maar ik zal iedereen vanaf de kant goed aanmoedigen en bij deze wens ik alle deelnemers alvast heel veel succes toe!