Tour de Lasalle 2024

6 t/m 9 juni

Nieuwsbrief 1-2020

Nieuwsbrief 1-2020

Beste ploegleiders/deelnemers,

De voorbereidingen voor de Tour de Lasalle 2020 zijn al in volle gang!De 66ste Tour de Lasalle zal namelijk gereden worden van 04 t/m 07 juni 2020!Deze unieke vierdaagse wielerwedstrijd voor Den Helder en regio behoort tot één van de oudste wielerevenementen in Nederland.

Deelname in 2020
Met nadruk willen wij u er op wijzen dat ook dit jaar de Tour de Lasalle openstaat voor deelname van zowel amateurs, junioren en sportklasse licentiehouders.Zie ook de website www.KNWU.nl v.w.b. reglementswijzigingen.

Permanence
Ook in 2020 kunnen we weer gebruik maken van gebouw 66 op Willemsoord. Alle voorzieningen blijven daar hetzelfde als vorig jaar. Echter is dit wel het laatste jaar op deze locatie omdat dit pand verbouwd gaat worden tot Gemeentehuis. De organisatie is al druk aan het nadenken over een andere locatie.

Routes
Er wordt met de Politie en Gemeente momenteel uitgebreid overlegd om veilige maar ookuitdagende routes te maken voor komende editie. Door een wijziging in het beleid, ook in 2019 al, van de landelijke Politie en daaropvolgend ook bij de KNWU zijn we genoodzaakt opzoek te gaan naar opties waar er geen Politie begeleiding meer nodig is. Dat neemt niet weg dat we ook dit jaar op m.n. de donderdag en de zaterdag een aantal wijzigingen zullen doorvoeren.

Inschrijving 2020
Via de website kan er binnenkort worden ingeschreven. De aanvullende informatie zoals de reglementen zullen zo snel mogelijk geplaatst worden. Op de website (www.tourdelasalle.nl) en Facebookpagina zal bekend worden gemaakt wanneer de inschrijving definitief geopend is. We hopen u natuurlijk t.z.t. weer te kunnen inschrijven voor dit prachtige wielerevenement!

Nieuwsbrief
Zoals u van ons gewend bent, zullen we u middels een aantal nieuwsbrieven op de hoogtehouden van de ontwikkelingen.Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot de wedstrijdsecretaris(wedstrijdsecretaris@tourdelasalle.nl) en de voorzitter (voorzitter@tourdelasalle.nl)

Rest ons niets anders dan u allen een gezond en sportief 2020 toe te wensen voor u en uw naasten.

Namens Stichting Tour de Lasalle,
Wim Erkelens Cooke, voorzitter.
Mobiel: 06-34377209
Email: voorzitter@tourdelasalle.nl

Reacties zijn gesloten.