Tour de Lasalle 2024

6 t/m 9 juni

Mededeling + 3e nieuwsbrief

Mededeling + 3e nieuwsbrief

Donderdag 26 augustus gaat de 66ste Tour de Lasalle van start op Texel. 27, 28 en 29 augustus gaat de Tour verder in en rond Den Helder. Voor dit evenement hebben wij een vergunning gekregen maar dienen ook wij ons aan de geldende coronamaatregelen te houden. Normaal gesproken is er altijd een concentratie van bezoekers rondom de start- en finishlocatie. Vooral daar moeten we ons aan die maatregelen houden daarom wellicht ten overvloede maar toch:

– Was vaak en goed uw handen.

– Houd 1,5 meter afstand van anderen.

– Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen

3de nieuwsbrief 66ste Tour de Lasalle

Corona maatregelen

Na de laatste persconferentie, waar overigens niet veel is veranderd, zijn wij genoodzaakt m.n. in de permanence actief te controleren op het feit dat men ofwel gevaccineerd is of corona heeft gehad of een recente test kan overleggen. Met bovengenoemde controle mag 2/3de van de capaciteit gebruikt worden en hoeven we de 1.5mtr niet te handhaven. Dat is niet alleen voor het dagelijks gebruik van de permanence noodzakelijk maar ook voor de nasimaaltijd op de zondag (zie hierna).

Resumé:

  • Bij aankomst in de permanence kan men de coronacheck overleggen;
  • Of heeft men een vaccinatiebewijs/kaart
  • Of kan een recente test overleggen.

Deze controle zal slechts op de donderdag plaatsvinden

Overtocht naar Texel

Tijdens de overtocht naar Texel met de TESO dient een mondkapje gedragen te worden. Uiteraard hebben wij als organisatie een voorraad maar in principe dient u hierzelf zorg voor te dragen.

Nasimaaltijd

Zondag rond 17.00u sluiten we de Tour de Lasalle af met de traditionele nasimaaltijd. Door toegenomen kosten zijn wij genoodzaakt een kleine eigen bijdrage te vragen voor deze nasimaaltijd. De eigen bijdrage zal zijn €5 per persoon. Per ploeg van 4 renners zijn er 6 vouchers voor de nasimaaltijd beschikbaar. Daar komt dan dus €30 eigen bijdrage bij.

Voor ploegen zonder begeleiding of met minder dan 4 renners zijn er zoveel kaarten beschikbaar als renners die zondag nog in koers zijn. Eigen bijdrage blijft €5 per persoon. Is er behoefte aan meer vouchers voor de nasimaaltijd dient het volledige bedrag betaald te worden te weten €12.50. Ook voor partners is het nu mogelijk deel te nemen aan deze maaltijd tegen betaling van €12.50

Om een inzicht te krijgen in de deelname aan de nasimaaltijd verzoeken wij u een opgave te doen van deelname voor dinsdag 24 augustus bij het wedstrijdsecretariaat: wedstrijdsecretaris@tourdelasalle.nl

Consumpties

In de permanence kunnen de consumptiebonnen gekocht worden bij de organisatie van de Tour de Lasalle. Deze consumptiebonnen zijn inwisselbaar tot zondag 29 augustus 12.00u!

Consumpties bij HRTC DOK op de zondag kunnen aldaar gekocht worden.

Consumpties na 12.00u en tijdens de nasimaaltijd dienen gekocht te worden bij de bar van het hotel.

Mochten jullie tussendoor vragen hebben dan horen we die graag. Deze kunnen gericht worden aan:

voorzitter@tourdelasalle.nl ( Wim Erkelens Cooke)

wedstrijdsecretaris@tourdelasalle.nl (Janneke Keijzer)

Reacties zijn gesloten.