65 ste TOUR DE LASALLE 2019

COMMUNIQUE 4

CRITERIUM DAMES

De laatste dag van de Tour de Lasalle staat altijd in het teken van het criterium en dat gebeurde onder  goede weersomstandigheden.

De dames gingen om 12.00 uur gezamenlijk van start voor 48 km. De enigste renster die een positieve draai aan deze koers maakte was Isa Nomden die met nog 10 ronden te gaan uit het peloton weg reed en niet meer werd terug gepakt en de overwinning voor zich opeiste.

CRITERIUM HEREN.

De heren gingen voor 56 km en er gingen maar liefst 90 renners van start. De eerst 5 renners in het klassement stonden 20 seconden van elkaar dus werd er een spannende wedstrijd verwacht. Helaas gebeurde dat niet want het bleef tot het einde van de wedstrijd een compleet peloton. Renner nr. 61 Joeri Klous won de eindsprint. Totaal winnaar van de Tour de Lasalle werd renner nr. 113 Kay Blokdijk

Verkeersregelaars en vrijwilligers.

Alle dagen van de Tour de Lasalle waren vele motorrijders en vrijwilligers in touw om alles in goede banen te laten verlopen. Wij bedanken deze mensen voor hun medewerking en wij hopen deze mensen volgend jaar wederom weer te zien bij een volgende Tour de Lasalle.

Truien Algemeen.

De gele leiderstrui in het Algemeen klassement over alle categorieën wordt dit jaar gesponsord door,

CITY MARKETING

Deze trui komt definitief in bezit van de renner; nr. 113 Kay Blokdijk

De zwarte trui voor de strijdlustige renner wordt gesponsord door de;

VRIENDEN VAN DE TOUR DE LASALLE.

Deze trui komt definitief in bezit van de renner; nr. 29 Jermo Agema

Truien sportklasse .

De witte trui voor de klassementleider sportklasse wordt dit jaar gesponsord door;