Tour de Lasalle 2024

6 t/m 9 juni

Belangrijke mededeling omtrent Covid-19

Belangrijke mededeling omtrent Covid-19

Den Helder, 09 augustus 2021

Beste deelnemer, begeleider,

26 augustus eindelijk de start van de 66ste Tour de Lasalle. Inmiddels zijn de vergunningen binnen en uiteraard zitten daar een aantal regels aan vast met betrekking tot COVID-19. Die regels, voornamelijk zaken waar wij als organisator rekening mee moeten houden bij start/finishlocaties, zijn opgesteld met de kennis van nu. Echter er komt in ieder geval nog 1 persconferentie en misschien nog wel een tweede voor de start van de Tour de Lasalle.

Inmiddels kunnen we er van uit gaan dat een ieder boven de 18 jaar gevaccineerd is of tenminste in de gelegenheid is geweest zich te laten vaccineren. Dan is men ook in bezit van de app “Coronacheck”. U dient er rekening mee te houden dat er gecontroleerd zou kunnen worden of u of gevaccineerd bent, of corona gehad heeft of binnen de 24 uur van deelname een sneltest heeft ondergaan. In de eerste 2 gevallen heeft u de eerder genoemde app en in het tweede geval kunt u de test overleggen. 

Ook een kaartje waarop staat dat u gevaccineerd bent, die u krijgt uitgereikt bij de priklocatie, volstaat.

We willen er alles aan doen om de Tour de Lasalle in ieder geval door te laten gaan.

Bovenstaande is slechts voorsorteren op wat er misschien te gebeuren staat. Toch willen we overal voor ingedekt zijn, vandaar deze voorwaarschuwing.

Voor vragen: voorzitter@tourdelasalle.nl 

Met vriendelijke groet,

Wim Erkelens Cooke
Voorzitter Tour de Lasalle

Reacties zijn gesloten.