Tour de Lasalle 2023

1 t/m 4 juni

Organisatie

Tourmiss

Miss Tour de Lasalle 2022

Mijn naam is Joëlle van der Neut en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en momenteel werkzaam als leerling-verpleegkundige Noordwest Academie op de afdeling kraam/verlos in Noordwest ziekenhuis locatie Alkmaar. Ik hoop in juli mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Ik kom uit een sportieve familie en vind het zelf ook erg belangrijk om fit te blijven. Ik boks graag in combinatie met bootcamp, hardlopen en fitness. Ik heb het afgelopen jaar ook meegedaan aan de 21 km KIKA-run en de 6 km Mudmasterrun. Dit waren voor mij hele leuke uitdagingen. Naast het sporten houd ik ook erg van gezelligheid met familie, winkelen, dagjes uit en uitgaan met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.

Ondanks dat ik zelf niet heel bekend ben met het wielrennen, stond ik als klein meisje wel altijd met mijn ouders langs de kant van de weg om de wielrenners van de Tour de Lasalle aan te moedigen. De Tour de Lasalle is een mooi Helders evenement, voor jong en oud, wielerliefhebber of niet… Ik vind het een hele eer en erg leuk dat ik dit jaar de rol van Tourmiss mag vervullen. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar het weekend van 9 tot en met 12 juni. En kussen mag weer… Dus als de winnaar ermee instemt krijgt hij/zij gewoon drie dikke zoenen van mij!

 

De Tourmiss wordt gekleed door:

De Tourmiss wordt geknipt door: